EVANGELIEKIRKEN

Besøksadresse:
Vogstgate 10
1530 Moss

Avlysing av møter, myndighetenes anbefalinger ifm virusutbrudd

30.03.2020 12:15

Kjære venner i Evangeliekirken!

Ennå en gang må vi dessverre innstille møter - denne gang innstilles alle møter til og med påsken. Etter dette må vi vente og se om det blir mulig å samles igjen. Eldsterådet vurderer dette løpende, og vi vil komme med informasjon etter hvert.

Vi vil oppfordre alle til å ha kontakt med andre i menigheten – det finnes flere som sitter alene, og som vil sette pris på en telefonsamtale. Kanskje nettopp fra deg? Sett deg ned og ring en som trenger å høre fra deg! Dersom noen ønsker å samtale med noen i eldsterådet, finner du telefonnumrene våre i menighetsbladet som nettopp er sendt ut.

Til slutt en sang til trøst og ettertanke – tekst og melodi av Sveinung Hølmebakk. Sangen lyder slik:

Frykt ikkje for i morgon.
Tenk ikkje på i går.
Herren forstår dine sorger,
Ser dine inste sår.

Kor:
For han som gir mat til sporven,
Han vil også ta hand om deg.
Og han som kan stilla stormen,
Han vil vakta din vandringsveg.

Hvis du vil høre Sveinung synge hele sangen, kan du trykke på lenken nednefor, og deretter på den hvite, lille trekanten i midten (kanskje du må tåle en liten reklame først)

www.youtube.com/watch?v=EfDWbBRGGvY&list=RDEfDWbBRGGvY&index=1

Vi ønsker alle en god og velsignet påske!
Hilsen eldsterådet