EVANGELIEKIRKEN

Andaktshilsen fra Maria, søndag 22.mars

22.03.2020 14:31

Fil. 4.6:
«Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk.»

Kjære alle dere jeg har tlf.nr til i menigheten! Da er det møtetid igjen uten at vi kan treffes! Men takk og lov at Gud er den samme. I disse smittetider er det bra vi er fornuftige og følger smittevernreglene. Men vi kan legge all vår bekymring på Herren. Bibelen og bønnene er de samme hjemme, selv om vi mangler fellesskapet. Om noen vil dele et bibelvers, et bønneemne e.a. så kan vi gjøre det med de kanalene vi har. Vi har mange som trenger en ekstra hilsen fra Jesus nå om dagen.
Klem, Maria

«Herren velsigne deg og bevare deg! Herren la sitt ansikt lyse over deg og være deg nådig! Herren løfte sitt åsyn på deg og gi deg fred!»